Julbord och inneboende!

0

Igår var jag och lämnade bilen på verkstad och därefter blev jag upplockad av dottern och så mötte vi upp sonen på det blågula varuhuset där vi tjuvstartade julen och mumsade julbord så det stod härliga till. Riktigt mysigt och trevligt att få lite umgängestid med mina fina ungar så här en grå och regnig onsdag.
Väl hemma upptäckte jag att jag fått en liten inneboende medan jag varit borta. Jag var lite förvånad över att min lille vakthund släppt in honom, men småfolket sägs ju ha god hand med djur så det var väl kanske inte så konstigt. En liten tomtenisse är det som numera huserar i min trapp och han är så välkommen att bo här, det sägs betyda tur att ha en liten nisse eller vätte under sitt tak.

Önskar er alla en fortsatt fin vecka. Här står det fönsterputsning på agendan och eftersom Ran inte fäller tårar idag finns det ingen ursäkt, bara att sätta igång med andra ord.

Lev väl/Tamira )O(

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke